Counseling-Coaching-Energie-Tarot-Essentiele Olien
Praktijk voor Bewustwording en Inzicht & Essentiële Oliën | praktijk@anja-elbers-brinkhof.nl
Reiki opleiding

Reiki opleiding volgens het Usui System of Natural Healing

De cursussen Reiki I, II, 3a en het Masterschap (3b) kunnen op ieder gewenst moment en in overleg met u gegeven worden. Individueel of in een klein groepje

Ik geef les in het Usui System of Natural Healing, echter,  ik vul de cursussen ook aan met informatie over de originele Japanse Jikiden Reiki en leer u tevens diverse behandelmethoden uit de Jikiden Reiki. Hierdoor gaat u beschikken over een uitgebreid scala van behandeltechnieken.

De Reiki opleiding is eigenlijk het herinneren van je eigen kracht en dat je die kunt inzetten voor de heling van jezelf en anderen. Het mooie hiervan is ook de eenvoud. We zijn zo snel geneigd om te denken dat iets moeilijk is of dat we het niet kunnen. Maar iedereen kan het en iedereen heeft het in zich. Als je je er maar bewust van bent! En dat gaat u leren.

Starten met een Reiki opleiding is in veel gevallen ook een mooie start voor uw spirituele/persoonlijke ontwikkeling.

Meer over Reiki kunt u ook lezen in het hoofdstuk Energetisch consult.

Iedere cursus is inclusief koffie/thee etc. en lunch. U ontvangt een uitgebreide syllabus en, indien u de cursus met voldoende resultaat heeft afgerond, een certificaat.

Na de Reiki cursussen krijgt u een gratis Reiki behandeling op een nader te bepalen datum.

Globale inhoud Reiki cursussen:

Reiki I, 2 dagen van 9.30 uur tot 15.00 uur

200 €

Tijdens een Reiki I cursus leert u o.a. wat Reiki precies inhoudt, de geschiedenis van Reiki en natuurlijk om de energie met de handen door te geven aan mensen, dieren of dingen. Tijdens deze Reiki I cursus ontvangt u 4 inwijdingen en daarna bent u in staat de energie door te geven aan u zelf en aan anderen. 

Reiki II, 1 dag van 9.30 uur tot 15.00 uur

120 €

Tijdens de Reiki II cursus gaat u o.a. een 3-tal symbolen leren om de Reiki energie te versterken en om de mogelijkheid te hebben Reiki op afstand te sturen.

Reiki 3a, 1 dag van 9.30 uur tot 15.00 uur

120 €

Reiki 3a opent u totaal voor de Reiki energie. U leert de laatste 2 Reiki symbolen die nog meer mogelijkheden geven om met Reiki te werken. U bent nu aspirant-master.

Masterschap (3b)

120 €

Naar het Masterschap moet u groeien, neem er de tijd voor. Ik ben van mening dat niet iedereen zomaar Master kan of moet worden. U moet de intentie hebben om mensen bij hun groeiprocessen te begeleiden en de ambitie hebben om Reiki leraar te worden.

De dag waarop u de inwijding ontvangt om als Reiki leraar aan de slag te mogen duurt 1 dag, wederom van 9.30 uur tot 15.00 uur, maar ......de duur van het traject naar die dag is voor iedereen verschillend en zal met u persoonlijk besproken worden. Stage lopen bij Reiki cursussen is in ieder geval noodzakelijk.

Als u de Reiki opleiding bij mij gedaan hebt ben ik uiteraard (kosteloos) voor u beschikbaar om u daarin te begeleiden. Heeft u uw Reiki opleiding elders gedaan, dan zullen wij samen bespreken wat voor u de beste weg is en hoe ik u daarbij kan begeleiden.

Laat mij weten waar uw interesse naar uit gaat. Mijn gegevens kunt u vinden in het hoofdstuk Contact. Ik ga dan, in overleg met u, kijken wanneer er een cursus ingepland kan worden. Als er al een cursus gepland is kunt u dat vinden in de Agenda.

 

^